Logo

Welkom bezoeker, u kunt inloggen of een account aanmaken.

Over Ons

Gespecialiseerd 
WheelOutlet.nl is een gespecialiseerde onine velgenshop in veelal exclusieve lichtmetalen velgen. Wij beschikken over de juiste mentaliteit en aanpak om aan de hoge eisen & wensen van de moderne, veeleisende en kritische autobezitter tegemoet te komen.

Profilering
De vier wielen van een auto zijn verantwoordelijk voor een beeldbepalende indruk. Vergelijk het met de vormgeving van een gebouw, waardoor die unieke, karakteristieke herkenbaarheid ontstaat. De automobilist is met de exclusieve velgen van WheelOutlet.nl in staat een signaal af te geven, zijn persoonlijkheid nèt dat accent te geven.

Mooi
De velgen die WheelOutlet.nl aanbied zijn bovendien bloedstollend mooi. Wij bieden alleen de beste designs op onze site aan. Overdrijven we als we zeggen dat de velgen die WheelOutlet.nl aanbied niet zouden misstaan als kunstuiting? Wat de geïnteresseerde velgen liefhebber natuurlijk allang weet, is dat elke set velgen inderdaad het resultaat is van creativiteit en absoluut niet onderdoet voor elke andere vorm van kunst!

Betrouwbaar
Een wiel kan nog zo mooi zijn, zonder kennis van zaken kom je er niet natuurlijk niet. Als web-based verkoper van wielen moet je goed thuis zijn in de wereld van de velgen. Onze klanten rekenen niet alleen op klantgerichtheid, maar ook op betrouwbaarheid. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Buster